Wat ik doe?

logo's  |  websites  |  advies  |  ondersteuning

Website Miranda Haarzaak

Miranda, van Miranda Haarzaak, benaderde mij dat ze graag een website wilde die past bij deze tijd; overzichtelijk, responsive en makkelijk (zelf) bij te houden. Dat is naar tevredenheid van Miranda gelukt! Bekijk de website www.mirandahaarzaak.nl

Wil jij ook een professionele website?
Neem dan contact met mij op.

Bedrijfsidentiteit 

Deze toffe opdracht kreeg ik van een startende ondernemer, Taieki. Wat begon met een ontwerp van het logo werd op basis van vertrouwen uitgebreid met de vraag voor het ontwikkelen van de website. Het geheel vond aansluiting bij de werkwijze en strategie van wat Taieki wilde uitstralen. Voorafgaand aan de opdracht hebben we uitgebreid gesproken over voorkeuren van kleuren en pay off. Nadat het logo was afgerond heb ik het visitekaartje vormgegeven. 

Online zichtbaar

Voor het bouwen van een website ben je bij mij aan het juiste adres. Het ontwikkelen van de website voor Taieki was daardoor een logisch vervolg. Taieki leverde teksten en beeld aan. Vind jij het zelf lastig om je teksten te schrijven voor bijvoorbeeld je website? Geen probleem, ik werk samen met tekstschrijvers die zich daar graag in vast bijten. Vooraf bespreken we goed wat jouw wensen zijn.

Wil jij ook een professionele website? Neem dan contact met mij op.

Advies en ondersteuning

Door mijn jarenlange ervaring in het marketing- en communicatievak kan ik je deskundig ondersteunen. Op welke doelgroep wil jij je richten? Wat is je boodschap en welke middelen zetten we daarvoor in? Zo kun je denken aan een doeltreffende flyer, een sprekende advertentie, een handzame brochure of een sprankelende website.