Dit ben ik

Ik ben Lea. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg. Eerst als begeleidster, later als marketing-communicatiemedewerker. In 2006 ben ik in Kesteren gaan samenwonen met Joni, eigenaar van JSP Reclame,  grafisch vormgever en beeldmaker. Daardoor werd mijn interesse gewekt in het grafische vak. 

Mooi vak!

Mijn eerste kennismaking met dit vak was de opleiding PR & communicatie. In 2016 ben ik enthousiast gestart met de opleiding Grafisch (media)vormgeving, die ik in 2017 succesvol heb afgerond. Voorafgaand aan deze opleiding heb ik diverse (grafische) media cursussen gevolgd; Adobe-software en videobewerking.

Mijn eigenschappen

Ik ben enthousiast, gedreven, sociaal, initiatiefrijk, flexibel, humoristisch aangelegd, praktisch ingesteld, empathisch en ik heb een duidelijke mening. 

Als ik niet werk

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, ik houd van fietsen, wandelen en een  terrasje pakken. Maar een koude zondagmiddag met Netflix is ook geen straf... ;-)
Ik ben dol op dieren en geniet dagelijks van onze kater Joep en onze hond Suus.

Plan van aanpak

We beginnen met een intakegesprek zodat ik je beter kan leren kennen. Ik wil graag weten wat jouw motivatie achter de opdracht is. Op basis daarvan onderzoeken we samen wat een passende uitstraling kan zijn die bij jouw onderneming en doelgroep past.  

Vervolgens ga ik voor je aan de slag. Ik maak een inschatting voor het aantal uren dat ik nodig denk te hebben hebben voor jouw opdracht. De offerte zal ik je dan persoonlijk toelichten. 

Na goedkeuring van de offerte spreken we een termijn af wanneer jouw eindproduct gereed zal zijn. Wellicht heb ik tussentijds nog informatie van je  nodig om tot jouw perfecte eindproduct te komen. Ook daar maken we tijdsafspraken over. 

Tussentijds hebben we contact en stemmen we de doorlooptijd af. In mijn werkwijze ben ik transparant en zul je altijd weten waar je aan toe bent. Dit verwacht ik van jou ook!
Gaan wij samenwerken?